Jūs esate
Pagrindinis > Pradžia > Laikraštį ŠIANDIEN antrajam šių metų pusmečiui galima užsiprenumeruoti iki birželio 20 d.

Laikraštį ŠIANDIEN antrajam šių metų pusmečiui galima užsiprenumeruoti iki birželio 20 d.

Laikraštis ŠIANDIEN buria savo skaitytojus į dvasinę bendriją, kuri vadinama Tauta. Tokiam teiginiui esama rimto pagrindo – laikraštis skleidžia tik jam būdingą spinduliuotę. Jo puslapiai kupini teksto, vaizdų, alsuojančių pagarba žmogiškumui ir meile savo Tėvynei.

Akademikas Romualdas GRIGAS

www.siandien.info

Šiandien ir rytoj dar galima užsiprenumeruoti Lietuvos laikraštį ŠIANDIEN birželio mėnesiui ir antrajam šių metų pusmečiui.

Jau penktus metus mūsų leidinio puslapiuose randasi vietos paprastų žmonių portretams, jauniesiems talentams, mūsų tautos istorijai, gamtai, kultūrai, tradicijoms bei papročiams, mažiems miesteliams, ūkininkams, kaimo šviesuoliams ir išeivijai.

Ačiū Jums už laikraščio ŠIANDIEN prenumeratą Jūsų vadovaujamai įmonei, vietos bendruomenei, gimtojo kaimo bibliotekai ar mokyklai. Prenumerata neišėjus iš namų – www.prenumeruok.lt , el. p. info@siandien.info., visuose Lietuvos pašto skyriuose.

Laikraštis tolimas nuo buitinio triukšmo, nuo įkyrėjusių įvairių skandalų garsinimo, nuo politinių peštynių, jo neremia nė viena politinė partija ar verslo organizacija.


Esame įsitikinę, kad Gerovės valstybės sąvoka nėra mistinė kategorija – mes galime gyventi visuomenėje, kuri gerbia kiekvieną Žmogų ir mus maitinančią bei rengiančią Gamtą.

Visuomenės tarpusavio ryšių sutrūkinėjimas, solidarumo suirimas, valdžios atitrūkimas nuo visuomenės, teisingumo principų pažeidimai, pomėgis prabangai yra didžiulis pavojus mūsų valstybės ateičiai. Neatsitiktinai mūsų mąstytojas Vydūnas labai taikliai pastebėjo, kad „Mažos tautos išlikimui moraliniai kriterijai yra kertiniai“.


Mūsų leidinio ŠIANDIEN moto – „Ateitis kuriama šiandien“. Tik nuo mūsų šiandien priklauso, kaip gyvensime ateityje, ar pavyks išsaugoti kertines žmonijos vertybes. Kviečiame kurti ateitį šiandien. Ir su laikraščiu ŠIANDIEN.


Parašykite komentarą

Top