Jūs esate
Pagrindinis > Verslas > „Agrovizijai“ – 10 metų

„Agrovizijai“ – 10 metų

agrovizija2015 m. liepos 1–3 d. Akademijoje, Dotnuvos sen., Kėdainių r., vyks tradicine tapusi žemės ūkio technologijų paroda „Agrovizija“, sulaukianti ypatingo dėmesio ir Lietuvoje, ir kaimyninėse valstybėse.
Paroda sudomins visus, kurie savo veikloje nori pritaikyti inovatyvius žemės ūkio mokslo ir verslo sprendimus.

„Agrovizijos“ tikslas nekinta nuo pat pirmosios parodos – pristatyti perspektyvias ir konkurencingas žemės ūkio technologijas, naujoves, padedančias siekti žemės ūkio pažangos.

agrovizija-1 Po atviru dangumi lauko sąlygomis įrengiami parodomieji kukurūzų, rugių, žirnių, pupų, daugiamečių žolių, vasarinių ir žieminių rapsų, kviečių ir kitų augalų bandymai, padedantys atskleisti veislių ypatumus, augalų apsaugos produktų ir trąšų veiksmingumą. Patys „Agrovizijos“ svečiai gali apžiūrėti ir įvertinti taikytų technologijų rezultatus.

agrovizija-4

Šiemet per tris jubiliejinės parodos dienas lankytojai pamatys ne tik bandymų laukelius, bet ir šiuolaikinės žemės ūkio technikos ekspoziciją bei mokslinių tyrimų naujoves. Taip pat bus suteikta galimybė pasikonsultuoti dominančiais žemės ūkio klausimais su įmonių specialistais, išklausyti Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro Žemdirbystės instituto mokslininkų seminarų aktualiomis augalininkystės temomis.

Dalyviai

Lietuvos ir užsienio įmonės, užsiimančios sėklininkyste, gaminančios naujus augalų apsaugos produktus, trąšas, atliekančios tyrimus, parduodančios techniką

Organizatoriai

Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro Žemdirbystės institutas
Lietuvos augalų apsaugos asociacija
Lietuvos ūkininkų sąjunga

Rėmėjai

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Žemės ūkio paskolų garantijų fondas
Lietuvos kaimo tinklas

Informaciniai rėmėjai

„Mano ūkis“
„Ūkininko patarėjas“

Kontaktai

http://www.agrovizija.lt/
El. p. paroda@agrovizija.lt

agrovizija-2 agrovizija-3

Parašykite komentarą

Top